Connect with us

Hi, what are you looking for?

Shoppen

Loop er ook warm bij in de herfst en winter

Loop er ook warm bij in de herfst en winter

De koude periode zit er weer aan te komen dus wordt het weer tijd om je warmer te gaan kleden. Soms heb je van die dagen dat je niet goed weet wat je nu aan moet omdat het net niet koud en net niet warm genoeg is. Een ideale oplossing hiervoor is de verwarmde jas van BERTSCHAT® Dit is een heerlijke softshell jas met zachte binnen voering, wind en waterdicht en met capuchon.

Perfect voor herfstige dagen

De verwarmde jas is als jas zelf al lekker warm op de herfstige dagen. Als het toch iets te koud wordt zet je met een simpele druk op de knop de verwarming aan op een van de drie beschikbare standen. De jas wordt verwarmd door middel van een krachtige powerbank. Met de powerbank kan je enkele uren verwarmen en als de powerbank leeg is, kan die makkelijk via USB of via het reguliere stroomnet weer worden opgeladen.

Nieuw, exclusief ontwerp

Dit jaar is er een nieuwe versie van de verwarmde jas toegevoegd aan het assortiment van BERTSCHAT® namelijk de dual heating. Deze verwarmde jas met dual heating verschilt van de reguliere jas door het aantal warmtepunten. Waar de single heating jas 5 verwarmingspunten heeft, zijn dat er bij de Dual heating 10 stuks, 4 aan de voorkant en 6 aan de achterkant. Het fijne aan de dual heating is dat je de temperatuur makkelijk kunt reguleren. De verwarmde jas met dual heating wordt geleverd met twee powerbanks die ieder 5 verwarmingspunten aansturen. Als je 1 powerbank gebruikt verwarmt de jas 3 plekken op de rug en 2 plekken aan de voorkant van de jas. Met 2 powerbanks aan worden alle 10 verwarmingspunten gebruikt.

Optimaal verwarmingsoppervlak

Zeker als de verwarmde jas met alle 10 de verwarmingspunten op de hoogste stand wordt gebruikt, wordt het enorm warm. De jas is dan wel niet zo dik, maar kan perfect als winterjas worden gebruikt. Doordat het niet zo’n dikke jas is heb je lekker veel bewegingsvrijheid. Het kan daarom goed gebruikt worden tijdens de wintersport, maar ook een winterse wandeling of fietstocht zonder dat je het koud hebt. Vanaf het moment dat je je toch wat onbehaaglijk voelt zet je met een simpele druk op de knop de verwarmde jas wat hoger om toch weer lekker warm te worden.

Een geheel assortiment

Naast de verwarmde jas zitten er nog veel meer verwarmende artikelen in het assortiment van BERTSCHAT®. U kunt deze winter bijvoorbeeld veel op gas besparen door de verwarmde producten te gebruiken. Er zijn verwarmde truien, shirts, broeken , sokken en zolen voornamelijk geschikt voor binnen gebruik. Als u de verwarming een graadje lager zet en de verwarmde producten draagt zit u er nog steeds lekker warm bij. Daarnaast zijn er de verwarmde handschoenen en wanten die meer geschikt zijn voor buitengebruik. Als u bijvoorbeeld gaat wandelen of fietsen zijn de handschoenen heerlijk, maar ook op wintersport houdt u warme handen.

Het hele assortiment van verwarmde jas tot de verwarmde sokken en wanten is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Comfort-Producten. Als u vragen over de producten heeft kunt u contact opnemen met een van de vriendelijke adviseurs om u te helpen.

Lees ook eens...

Zakelijk

Als vrachtwagenchauffeur heb je de mogelijkheid om de open weg te verkennen, nieuwe plaatsen te ontdekken en een cruciale rol te spelen in de...

Geld

Het afsluiten van een mobiel abonnement betreft een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een financiële verplichting aan. Je wilt dan ook vooraf precies weten...

Food & Drinks

Af en toe een wijntje drinken is goed voor het hart. Dit komt door de stof resveratrol die in de schil zit van blauwe...

Shoppen

Sebastian Professional is een van de toonaangevende haarverzorgingsmerken voor mannen. Met een breed scala aan producten speciaal ontworpen voor mannenhaar, heeft Sebastian Professional alles...