Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zakelijk

Waarom je een krant kunt laten drukken

waarom je een krant kunt laten drukken

Kranten worden steeds minder gebruikt. Alle communicatie gaat tegenwoordig via het internet en e-mail. Maar soms kan het fijn zijn om even niet naar een scherm te hoeven kijken. Een krant is een originele manier om informatie te delen en even pauze te nemen van alle schermen. Dit zijn leuke ideeën om in een krant te verwerken.

Onderlinge communicatie

Bedrijven hebben veel informatie die onderling moet worden gedeeld. Dit kan gaan over de doelen die behaald worden of het feit dat die eenzame collega nu eindelijk een date heeft gehad. Je kunt hier een leuke mix van serieuze werkzaken en collegiale verhaaltjes maken. Je kunt zo’n communicatie krant een keer per maand uitgeven zodat iedereen op de hoogte blijft van de maandelijkse ontwikkelingen. Een leuke puzzel erin verwerken voor het moment dat iemand eventjes geen concentratie heeft, geeft een vriendschappelijke sfeer op de werkvloer. Je kunt de oplossing dan ook nog belonen met iets lekkers!

Een speciaal product aan potentiële klant uitleggen

Sommige bedrijven hebben producten die niet in een aantal zitten uit te leggen zijn. Vul een krant met informatie over het product of de dienst. Als je een meeting hebt met een klant, kan de klant gemakkelijk meelezen en deze dan meenemen naar huis om dan nog eens rustig door te lezen. Door het een informatieve, maar toch luchtige krant te maken, is het makkelijk voor de klant om door te lezen. Je klant zal jouw bedrijf ook makkelijk kunnen herinneren, want een krant is echt een originele en professionele manier om informatie te delen.

Een report van een speciale dag

In plaats van een fotoboek met weinig woorden kun je ook een krant maken van een familiedag of trouwerij. Er is genoeg ruimte voor foto’s, je kunt er een quiz of puzzel aan toevoegen en je humoristische oom voor interviewen. De voorkant is leuk om in te lijsten als herinnering van de speciale dag.

Als je een event hebt gehouden voor bijvoorbeeld netwerken van zzp’ers, dan is het leuk om achteraf iedereen die geweest is een krant te sturen met daarin stukjes van verschillende mensen die er waren of een toespraak hebben gehouden. Zo krijgt iedereen achteraf nog bonus informatie die ook nog terug te lezen is.

Ontwerpen en bestellen

Welke reden je ook hebt om een krant te drukken, het is sowieso een leuk idee! Lever je bestand in als pdf en laat deze in hoge kwaliteit een krant drukken.

Lees ook eens...

Zakelijk

Als vrachtwagenchauffeur heb je de mogelijkheid om de open weg te verkennen, nieuwe plaatsen te ontdekken en een cruciale rol te spelen in de...

Geld

Het afsluiten van een mobiel abonnement betreft een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een financiële verplichting aan. Je wilt dan ook vooraf precies weten...

Food & Drinks

Af en toe een wijntje drinken is goed voor het hart. Dit komt door de stof resveratrol die in de schil zit van blauwe...

Shoppen

Sebastian Professional is een van de toonaangevende haarverzorgingsmerken voor mannen. Met een breed scala aan producten speciaal ontworpen voor mannenhaar, heeft Sebastian Professional alles...