Connect with us

Hi, what are you looking for?

Wonen

Tips nieuwe badkamer en keuken plaatsen

Tips plaatsen nieuwe badkamer keuken

De laatste ruimtes waar aan wordt gedacht bij de renovatie van de woning zijn vaak de badkamer en keuken. En dit is niet zomaar, want de renovatie van beide ruimtes brengen vaak hoge kosten met zich mee. Ben jij aan het overwegen om je keuken of badkamer te renoveren? Wij geven jou in dit artikel tips om dit goed aan te kunnen pakken!

Kastruimte in nieuwe keuken

Een veel terugkomende ergernis in vele huishoudens is een tekort aan kastruimte in de keuken. Het is zeer vervelend wanneer je een groot deel van jouw voorraad in de schuur of trapkast moet bewaren, omdat je er verder geen plek voor hebt in de keuken. Kies daarom altijd voor net iets meer kastruimte dan je denkt nodig te gaan hebben. Zo ben je voor de komende jaren goed voorbereidt. Zeker wanneer je denkt aan gezinsuitbreiding! Keukens Zaandam kunnen je hierin goed adviseren.

Ook raden wij aan om over te stappen op inductieplaten. Als we de trend moeten geloven zal gas de komende tijd alleen maar duurder worden en zelfs helemaal uit de Nederlandse woningen verdwijnen. Wees hier dus op voorbereid!

Lichtplan badkamer

Wanneer je de badkamer gaat renoveren is het verstandig om een lichtplan te maken. Je wilt in de ochtend graag rustig wakker kunnen worden met bijvoorbeeld gedimd licht. Maar in de avond wil je wellicht juist een wat fellere lamp, om in het donker goed alles te kunnen zien. Ook houd fel licht je wakker, zeker een pluspunt na een lange werkdag.

Hierbij wil je natuurlijk wel voorkomen dat de sfeer in je badkamer verloren gaat door een veel te fel licht. Badkamers Zaandam kan je goed adviseren over een geschikt lichtplan voor jouw badkamer. Mocht je nou wat ouder zijn, bespreek dan ook direct de inrichting van jouw badkamer op bijvoorbeeld een verminderde mobiliteit. Zo kan je op elke leeftijd lekker thuis blijven wonen!

Aanbieders

Het is tot slot sterk aan te raden om verschillende aanbieders van badkamers en keukens te bezoeken. Zo kan je in alle verschillende showrooms weer andere inspiratie op doen. Ook kunnen er verschillende experts meekijken met jouw wensen en behoeften en eventueel een plan voor je opstellen. Zo kunnen jullie aan het einde van de rit alle verschillende plannen naast elkaar leggen en zo de beste uitkiezen. Ook krijg je op deze manier een goed beeld van de kosten en kan je eventueel nog onderhandelen!

Met deze tips kan jij aan de slag met de renovatie van jouw badkamer en/of keuken!

Lees ook eens...

Zakelijk

Als vrachtwagenchauffeur heb je de mogelijkheid om de open weg te verkennen, nieuwe plaatsen te ontdekken en een cruciale rol te spelen in de...

Geld

Het afsluiten van een mobiel abonnement betreft een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een financiële verplichting aan. Je wilt dan ook vooraf precies weten...

Food & Drinks

Af en toe een wijntje drinken is goed voor het hart. Dit komt door de stof resveratrol die in de schil zit van blauwe...

Shoppen

Sebastian Professional is een van de toonaangevende haarverzorgingsmerken voor mannen. Met een breed scala aan producten speciaal ontworpen voor mannenhaar, heeft Sebastian Professional alles...