Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zakelijk

Polsbandjes bestellen: welk materiaal

polsbandjes bestellen welk materiaal

Polsbandjes zijn erg praktisch op diverse evenementen en gelegenheden. Laat polsbandjes bedrukken met een eigen tekst of logo en kies zelf voor de gewenste kleur. Er zijn ook diverse materialen waar je uit kunt kiezen. De keuze die je maakt hangt onder meer af van het doel waarvoor je polsbandjes laat bedrukken.

Materialen die veelgebruikt worden voor het maken van polsbandjes zijn textiel, siliconen en Tyvek. Ben jij op zoek naar een polsbandje voor een meerdaags evenement? Moet deze tegen wisselende weersomstandigheden kunnen? En moet deze voorzien zijn van een veilige sluiting of zijn de polsbandjes voor persoonlijk gebruik? Dit zijn enkele vragen die je helpen bij het vinden van het meest geschikte materiaal.

Textiel polsbandjes: voor- en nadelen

Bij meerdaagse evenementen, zoals een festival, wordt vaak gekozen voor polsbandjes van textiel. Deze zijn alleen te verwijderen door het bandje na afloop van het evenement kapot te knippen, wat ervoor zorgt dat de polsbandjes niet fraudegevoelig zijn. Polsbandjes bestellen van textiel valt onder meer aan te raden wanneer de polsbandjes dienen ter leeftijdsidentificatie of entreebewijs. Vaak zijn deze polsbandjes redelijk prijzig, wat een nadeel kan zijn als je met een klein budget werkt. In dat geval zijn Tyvek polsbandjes vaak een betere keuze.

Siliconen polsbandjes: voor- en nadelen

Siliconen polsbandjes zitten comfortabel en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De polsbandjes zijn herbruikbaar en kunnen goed bedrukt worden met je eigen boodschap. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren en formaten zodat deze altijd goed passen. Vaak wordt voor dit type polsbandje gekozen door organisaties die een leuk weggevertje willen maken met eigen opdruk, bijvoorbeeld om hun organisatie te promoten of om aandacht te krijgen voor een goed doel. Deze polsbandjes zijn niet geschikt als entreebewijs omdat ze makkelijk van drager wisselen.

Polsbandjes van Tyvek: voor- en nadelen

Bij polsbandjes voor eenmalig gebruik denken veel mensen aan polsbandjes van Tyvek. Dit materiaal lijkt veel op papier en kan worden bedrukt of beschreven. Tyvek is een sterk materiaal dat niet scheurt en waterdicht is, waardoor het ook gedragen kan worden tijdens bijvoorbeeld een poolparty. Veel festivalorganisatoren kiezen voor polsbandjes van Tyvek. Dit type polsbandje is eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen en goedkoop. Voor meerdaagse evenementen zijn deze polsbandjes minder geschikt omdat ze niet heel comfortabel dragen en kapot kunnen gaan op de plakstrip.

Evenement organiseren

Organiseer jij binnenkort een evenement of feest en ben je op zoek naar polsbandjes? Dan zijn dit een aantal praktische aandachtspunten waar jij je keuze op kunt baseren. Denk ook na over andere benodigdheden, zoals consumptiemunten en garderobemunten. Zo leid je jouw evenement in goede banen en wordt het een groot succes.

Lees ook eens...

Zakelijk

Als vrachtwagenchauffeur heb je de mogelijkheid om de open weg te verkennen, nieuwe plaatsen te ontdekken en een cruciale rol te spelen in de...

Geld

Het afsluiten van een mobiel abonnement betreft een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een financiële verplichting aan. Je wilt dan ook vooraf precies weten...

Food & Drinks

Af en toe een wijntje drinken is goed voor het hart. Dit komt door de stof resveratrol die in de schil zit van blauwe...

Shoppen

Sebastian Professional is een van de toonaangevende haarverzorgingsmerken voor mannen. Met een breed scala aan producten speciaal ontworpen voor mannenhaar, heeft Sebastian Professional alles...