Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fashion

Een nieuwe garderobe, wat kies je? 

Nieuwe garderobe wat kies je

Trends veranderen per seizoen en je garderobe ook. Voor je het weet is je garderobe niet hip meer en ben je alweer toe aan een nieuwe. Je kunt je kast het beste vullen met een basisgarderobe die jaren mee kan. Hoe stel je deze nieuwe garderobe samen?

Voordat je beslist om nieuwe kleding te gaan kopen, is het slim om eerst een grondige inspectie te doen van je huidige garderobe. Kijk per kledingstuk of het nog past, mooi is en of je het nog wel draagt. Wees hier kritisch bij en doe echt weg wat je niet meer aantrekt.

Maak hierna een lijst van goede basics die je mist in je kast. Beslis hierbij welke items voorrang krijgen met aanschaffen. Het slimste is om dit per seizoen te bekijken. Een goede winterjas vinden in de zomer wordt namelijk een moeilijke opgave.

Kies voor tijdloos

Een nieuwe basisgarderobe moet je niet overhaast gaan aanschaffen. Als je alles in 1 keer aanschaft is de kans op miskopen nog steeds aanwezig. Dit is precies wat je wilt tegengaan met een goede basisgarderobe samenstellen.

Bekijk de kleding met een kritische blik voordat je het aanschaft. Je mag hierbij ook zeker investeren in de kleding. Investeer in goede kwaliteit wat jaren mee kan gaan. Zo heeft Rino & Pelle een goede collectie aan tijdloze designs van luxe stoffen en materialen. Deze kleding is dus een goede investering voor je basisgarderobe.

Let op de pasvorm

Omdat je een basisgarderobe samenstelt is het belangrijk om op de pasvorm te letten. Als je een item vindt dat mooi bij je lichaamsvorm past zul je dubbel zoveel plezier ervaren van je kleding. Het zit het fijnste en staat mooi bij je lichaam, waardoor je er jaren mee vooruit kan.

Als je hier voor het eerst pas op gaat letten is het slim om iemand mee te nemen. Je kunt toch zelf vaak wat moeilijker zien of iets mooi aansluit aan de achterkant. Probeer ook inspiratie op te doen uit andere mensen hun kledingstijl. Kijk naar iemand met een vergelijkbaar figuur als jezelf en kijk wat diegene draagt.

Kwalitatieve stoffen

Naast de pasvorm is het vinden van een goede stof ook belangrijk. Een T-shirt kan er hartstikke leuk uitzien, maar naar een paar keer wassen vervaagd de kleur of verliest het zijn pasvorm. Kies voor kleding van goede kwaliteit die lang meegaat. Giacomo is hier een goed voorbeeld van. Zij hebben een prachtige collectie jassen van de mooiste materialen.

Lees ook eens...

Zakelijk

Als vrachtwagenchauffeur heb je de mogelijkheid om de open weg te verkennen, nieuwe plaatsen te ontdekken en een cruciale rol te spelen in de...

Geld

Het afsluiten van een mobiel abonnement betreft een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een financiële verplichting aan. Je wilt dan ook vooraf precies weten...

Food & Drinks

Af en toe een wijntje drinken is goed voor het hart. Dit komt door de stof resveratrol die in de schil zit van blauwe...

Shoppen

Sebastian Professional is een van de toonaangevende haarverzorgingsmerken voor mannen. Met een breed scala aan producten speciaal ontworpen voor mannenhaar, heeft Sebastian Professional alles...