Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vrije Tijd

5 tips voor het organiseren van dé ultieme babyshower voor jouw vriendin

tips organiseren babyshower

Is een goede vriendin van jou zwanger? Dan mag een leuke babyshower, waarbij je jouw zwangere vriendin eens goed in het zonnetje zet, uiteraard niet ontbreken. Maar hoe pak je zoiets nu eigenlijk aan? Om je een handje op weg te helpen geven wij jou in deze blog vijf tips voor het organiseren van dé ultieme babyshower voor jouw vriendin. Lees snel verder!

Zorg dat het echt een verrassing blijft

De leukste babyshowers zijn de babyshowers waarbij de zwangere voor wie het feestje wordt georganiseerd niets doorheeft van wat haar te wachten staat. Zorg er dan ook voor dat het echt een verrassing blijft en dat alleen diegenen die het feestje mee-organiseren op de hoogte zijn van jouw plannen. Probeer jouw vriendin met een smoes naar de locatie waar je de babyshower wilt gaan houden toe te lokken.

Nodig alle dierbare mensen van jouw vriendin uit

Het zijn uiteindelijk de mensen die het feestje moeten maken. Nodig daarom alle dierbare mensen van jouw vriendin uit. Je kunt ervoor kiezen om iedereen, vrienden en familie, tegelijkertijd uit te nodigen, maar het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om een babyshower te organiseren voor jullie vriendengroep alleen. Dit is uiteraard ook wel een beetje afhankelijk van hoe jouw vriendin in elkaar steekt en of ze van grootse feesten houdt of toch liever een klein clubje bij elkaar heeft.

Hang feestelijke babyshower versiering op

Een feestje zonder versiering is wat ons betreft geen feestje. Naast de wat meer standaard versieringen, kun je tegenwoordig ook hele gave versieringen kopen speciaal voor een babyshower. Babyshower versiering kun je onder meer online bestellen op Slingershop.nl. Je hebt hierbij de keuze uit versieringen voor jongens, versieringen voor meisjes en neutrale versieringen die geschikt zijn voor zowel een jongen als een meisje.

Babyshower spelletjes en cadeaus mogen niet ontbreken!

Als er iets absoluut niet mag ontbreken op een babyshower dan zijn het wel spelletjes en cadeaus. Qua spelletjes kun je denken aan het raden van de geboortedatum, de naam, het gewicht en de lengte van de baby, een soort babyquiz waarbij jullie allemaal vragen moeten beantwoorden omtrent baby’s of het versieren van rompertjes met textielstiften. Wat betreft de cadeaus worden praktische cadeaus waar jouw vriendin en haar partner echt iets aan hebben vaak zeer gewaardeerd. Je kunt dan denken aan luiers, kleertjes, speelgoed en dergelijke.

Zorg dat deze bijzondere dag wordt vastgelegd voor later

Niets is zo leuk als op een later moment terug te kunnen kijken op een geslaagde babyshower. Door deze bijzondere dag met foto’s en video’s vast te leggen, kan jouw vriendin er op een later moment leuke herinneringen aan ophalen. Ook kan ze haar kindje, wanneer deze oud genoeg is, laten zien hoe een geweldige dag ze wel niet gehad heeft. Kortom, leg de fotocamera’s maar vast klaar!

Lees ook eens...

Food & Drinks

Het is voor veel mensen een lievelingsdrankje: koffie! Al hebben we wel vaak de neiging om steeds maar weer hetzelfde kopje koffie te drinken....

Food & Drinks

Groene thee is de gezondste drank op de planeet. Het zit vol met antioxidanten en voedingsstoffen die krachtige effecten op het lichaam hebben. Deze...

Geld

Het is natuurlijk ontzettend leuk om een avondje naar het casino toe te gaan. Een hapje, een drankje en natuurlijk een gokje wagen. Maar...

Food & Drinks

Volgens mij was er vijf jaar geleden geen mens bekend met kokosolie en tegenwoordig prijkt er een potje in iedere keuken. Maar wat is...

Copyright © 2022 Purimas.nl