Connect with us

Hi, what are you looking for?

Tips

Het nut van een white noise machine voor baby’s

Nut white noise machine baby's

Het krijgen van een baby is een bijzonder moment in het leven van een ouder. Een goede nachtrust is belangrijk voor de baby en de ouders. Een white noise machine kan hierbij helpen.

Wat is een white noise machine?

Een white noise machine is een apparaat dat een zacht, gelijkmatig geluid produceert. Dit geluid lijkt op het geluid van een ventilator of het ruisen van de oceaan en kan helpen om andere omgevingsgeluiden te dempen. Dit kan voor sommige mensen, en dus ook voor baby’s, helpen om beter te slapen.

Het nut van een white noise machine voor baby’s

Een white noise machine kan meerdere voordelen hebben voor baby’s. Een van de belangrijkste voordelen is dat het geluid kan helpen om de baby zich comfortabeler en veiliger te laten voelen tijdens het slapen. Dit komt doordat het geluid vergelijkbaar is met het geluid in de baarmoeder.

Daarnaast kan het geluid van een white noise machine helpen om andere omgevingsgeluiden te dempen, waardoor de baby minder snel gestoord wordt tijdens het slapen. Hierdoor kan de baby langer en dieper slapen en kan het huilen en onrust verminderen.

Een ander voordeel van het gebruik van een white noise machine voor baby’s is dat het kan helpen bij het creëren van een slaaproutine. Door de white noise machine steeds aan te zetten wanneer de baby gaat slapen, kan de baby het geluid gaan associëren met het slapen. Hierdoor kan de baby gemakkelijker in slaap vallen en langer slapen.

Tips voor het gebruik van een white noise machine voor baby’s

Als je een white noise machine wilt gebruiken voor je baby, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om het volume niet te hard te zetten. Zet de machine op een afstand van ongeveer een meter van het bedje van de baby en zet het volume niet hoger dan 50 decibel om het gehoor van de baby te beschermen.

Het is ook belangrijk om de white noise machine alleen te gebruiken tijdens het slapen. Zo kan de baby wennen aan de omgevingsgeluiden als hij wakker is en niet afhankelijk worden van het geluid van de machine om in slaap te vallen.

Bekijk ook de video reviews van Numsy voor meer tips en informatie. 

Lees ook eens...

Food & Drinks

Het is voor veel mensen een lievelingsdrankje: koffie! Al hebben we wel vaak de neiging om steeds maar weer hetzelfde kopje koffie te drinken....

Geld

Het is natuurlijk ontzettend leuk om een avondje naar het casino toe te gaan. Een hapje, een drankje en natuurlijk een gokje wagen. Maar...

Food & Drinks

Groene thee is de gezondste drank op de planeet. Het zit vol met antioxidanten en voedingsstoffen die krachtige effecten op het lichaam hebben. Deze...

Food & Drinks

Er gaat niets boven een goede kop koffie. Zeker op het werk. Heerlijke smaak en rijk aroma: wat nog meer? Deze heerlijke kop koffie...

Copyright © 2022 Purimas.nl