Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vrije Tijd

Iemand op een gezonde manier bedanken? Geef een van deze cadeaus!

gezond cadeau

Tegenwoordig worden gezonde producten steeds belangrijker. Ook worden kerstpakketten en andere feestpakketten steeds vaker samengesteld met enkel lightproducten en andere gezonde producten. In deze blog behandelen we vijf soorten gezonde cadeaus, die je kan geven om iemand te bedanken of beterschap te wensen. Lees verder en doe inspiratie op!

Sportactiviteit

Je kan een vriend of familielid uitnodigen voor een sportactiviteit. Zo kan je iemand meenemen naar een les aqua robics of een andere sportieve activiteit. Zo ben je gezond bezig motiveer je een ander misschien wel om vaker te sporten. Kijk eerst wat de ander interessant lijkt, voordat je opzoek gaat naar een sportactiviteit om samen te doen. Zo kan je iemand verrassen, samen tijd doorbrengen en een ander motiveren. Dit maakt het een erg functioneel cadeau.

Tegoedbon voor een sportwinkel

Je kan een ander ook motiveren door diegene een tegoedbon te geven voor een sportwinkel. Zo kan de persoon in kwestie een artikel aanschaffen om zelf mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan hardloopschoenen, om lange stukken mee af te leggen. Kijk eens wat de persoon interesseert en baseer hier het cadeau op. Zo heb je meer garantie op een succesvol cadeau.

Buitenactiviteit

Je kan ook met opzet een activiteit kiezen waarin veel bewogen wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paintballen of een speurtocht. Kijk eerst wat voor mensen er meedoen in de groep. Een groep met oude mensen kan bijvoorbeeld niet zo goed paintballen. Zij zouden beter een speur- of puzzeltocht kunnen doen. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden om een bewegelijke activiteit te organiseren. Wees creatief, kijk welke mensen meedoen en maak op basis hiervan een lijst met mogelijke activiteiten.

Gezonde snacks

Je kan ook een interessante selectie aan gezonde snacks geven als cadeau. Denk hierbij aan lekkere magere koeken en repen. Aan de andere kant kan je ook een kookboek geven met gezonde gerechten. Hiermee kan je iemand eventueel motiveren om gezonder te koken. De markt in gezond eten is tegenwoordig erg populair, dus er is genoeg mogelijk!

Fruitmand

Een cadeau dat ook past in dit rijtje is een fruitmand. Hiermee voorzie je de ander van een gezonde selectie aan smaakvol fruit. Vaak kan je ook een fruitmand bestellen in combinatie met een andere gezonde snack of een persoonlijke boodschap. Hierin kan je een bedankje of een andere wens plaatsen. Dit maakt het cadeau persoonlijker en origineler.

Lees ook eens...

Food & Drinks

Het is voor veel mensen een lievelingsdrankje: koffie! Al hebben we wel vaak de neiging om steeds maar weer hetzelfde kopje koffie te drinken....

Food & Drinks

Er gaat niets boven een goede kop koffie. Zeker op het werk. Heerlijke smaak en rijk aroma: wat nog meer? Deze heerlijke kop koffie...

Geld

Het afsluiten van een mobiel abonnement betreft een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een financiële verplichting aan. Je wilt dan ook vooraf precies weten...

Geld

Het is natuurlijk ontzettend leuk om een avondje naar het casino toe te gaan. Een hapje, een drankje en natuurlijk een gokje wagen. Maar...

Copyright © 2022 Purimas.nl